М'яка сушена маракуйя холодного сушіння – максимально корисний варіант сушеного фрукта: вона зберігає вітаміни, антиоксиданти та клітковину, залишаючись натурально солодкою. • Максимальне збереження вітамінів -вітамін C, каротиноїди (вітамін А), вітамін Е та вітаміни групи B майже повністю зберігаються -у звичайному сушінні при високих температурах ці речовини частково руйнуються така маракуя підтримує імунітет, уповільнює старіння клітин і корисна для шкіри. • Високий вміст антиоксидантів Флавоноїди та фенольні сполуки, які є у свіжій маракуйї, зберігаються у продукті холодного сушіння. Вони: -захищають судини -уповільнюють запальні процеси -покращують стан шкіри -підтримують роботу серця та нервової системи • Корисна клітковина М'яка сушена маракуя зберігає багато рослинних волокон, які: -покращують травлення -очищають кишечник -сприяють легкому детоксу організму -нормалізують мікрофлору • Низький вміст зайвого цукру • Швидке та натуральне джерело енергії Харчова цінність у 100 г продукту: Білки - 2 г Жири - 1 г Вуглеводи - 70 г (з них цукру - близько 50-60 г клітковини - приблизно 10 г) Енергетична цінність - 320 Ккал.