Медова пахлава з волоськими горіхами — це не тільки смачні, а й корисні (в помірних кількостях) східні ласощі, які підтримують серце, нервову систему, імунітет і дають швидку енергію. Особливо гарна як десерт після активного дня чи стресовий період. • Енергетична підтримка Пахлава - це висококалорійна страва за рахунок поєднання листкового тіста, горіхів та меду, тому: -швидко відновлює сили -допомагає при перевтомі, фізичних та розумових навантаженнях -може бути відмінним десертом після тренування чи активного дня • Користь волоських горіхів У складі пахлави горіхи - цінне джерело: -поліненасичених жирів (Омега-3) - підтримують здоров'я серця, знижують запалення, покращують роботу мозку -магнію, калію та цинку - зміцнюють нервову систему, допомагають справлятися зі стресом -антиоксидантів - захищають клітини від старіння -вітамінів групи B - важливі для нервів, обміну речовин, стану шкіри та волосся • Користь меду У медовій пахлаві мед: -має антиоксидантний та протизапальний ефект -підтримує імунітет -багатий натуральними цукрами (глюкоза та фруктоза), які швидко засвоюються і -дають організму швидку енергію -містить ферменти та мікроелементи • Підтримка судин та серця Завдяки поєднанню волоських горіхів та меду: -нормалізується рівень холестерину -зміцнюються судинні стінки -знижується ризик атеросклерозу (при помірному вживанні) Харчова цінність у 100 г продукту: Білки - 6,2г Жири - 30,6г Вуглеводи - 51,1г Енергетична цінність - 505 Ккал.